Tjänster

Vi gör det enkelt för er! Vi strävar efter att ni skall ha en så enkel och problemfri produktion som möjligt. Som kund till Rotemica och med en förpackningsmaskin från G Mondini är hjälpen aldrig längre än ett telefonsamtal bort om olyckan skulle vara framme eller om det finns några frågor.

Vi kan snabbt ha en servicetekniker som förstår maskinen på plats, oavsett vad felet beror på.. Ni ska alltid känna tryggheten i att vi löser alla problem som kan tänkas uppstå. Vi är omvittnat uppskattade för vår höga servicegrad.

Vilka maskiner vi kan leverera? Läs mer på vår webbplats Rotemica.se!

Bäst för både miljö, produktion och er ekonomi är självfallet om produktionsstopp i så hög utsträckning som möjligt kan förhindras. Kvaliteten är därför viktigt. Varje detalj är skapad utifrån högsta kvalitetstänkande vilket har lett till det goda renommé en maskin av märket Mondini har idag över hela världen.

Låt oss tillsammans diskutera oss fram till just era behov och vilken lösning ni behöver. Vi hjälper er hela vägen från planeringsstadiet och till färdig produktion och serviceavtal.