Om oss

Vår inställning har alltid varit att leverera bästa nytta till våra kunder. Våra rekommendationer handlar inte om vilka maskiner vi kan erbjuda, utan vi utgår alltid från vilket behov kunden har och finner opartiskt den bästa lösningen på problemet.

Hur ser era krav ut? Vad är viktigast för er och er produktion? 

Vilka krav har ni på anpassningsbarhet, kapacitet, och driftekonomi? Söker ni förpackningslösningar med annorlunda krav? Vilken servicenivå är viktig för er?
Vi hittar lösningar utifrån era krav och framför allt – ni får en partner som kan förpackning och som alltid finns tillhands! Vi vet att våra kunder kommer tillbaka mycket beroende på att vi verkligen ger det där extra i service och tillgänglighet, även till er!

Rotemica Consulting AB har mer än 25 års erfarenhet av branschen. Vare sig ni är stor eller liten kund, kan ni dra nytta av vår expertis och vårt kunnande. Alla kunder är lika viktiga för oss. Vi har ett nära samarbete med vår leverantör G. Mondini vilket borgar för kvalitet in i minsta detalj. Men söker ni något som Mondini inte har bästa lösningen för så är självklart vårt fokus att opartiskt levererar den lösning som bäst passar mot era behov.

G. Mondini har idag levererat installationer om mer än 2800 linjer över hela världen och har en årlig omsättning på över 300 miljoner kronor. Med detta är man marknadsledande inom området.

På vår webbplats Rotemica.se kan ni läsa mer om vår bakgrund, vilka maskiner som vi levererar och mycket mer.